Morun 2020

Movember Run

Amsterdam

Movember 25th

8 tips voor een geweldige Movember snor

  • Geplaatst op
  • Door Patrick van den Elzen
  • Geplaatst in tips
  • 0
8 tips voor een geweldige Movember snor

Nog maar een paar dagen te gaan tot het einde van Movember. Dat leek ons een geweldig moment om enkele snorrentips te geven. En wie kan dat beter dan JACKZ, de specialist in verzorgingsproducten voor mannen? Lees hier hun 8 tips voor een geweldige Movember-snor!



1. Laat het groeien, groeien en nog eens groeien



Je bent goed op weg, maar je hebt nog niet die grote snor waar je op had gehoopt. De eerste tip is dat je je daarover geen zorgen moet maken. De meeste snorren die je over straat ziet lopen – en meedoen aan snorrenwedstrijden – hebben er minimaal een jaar over gedaan. Dus geen zorgen en laat het gewoon lekker groeien.



2. Gebruik een snorkam



Eigenlijk moet je na twee weken al gebruik maken van een snorkam. Dan al? Ja, hiermee train je de snorharen om naar de juiste kant te groeien. Zo lijkt je snor natuurlijker en zal het makkelijker zijn wanneer je later gaat werken met stylingsproducten zoals snorwax.



3. Gebruik geen (elektrisch) scheerapparaat



Dit is een veelgemaakte fout. Een nette snor heeft een strakke lijn. Met een elektrisch apparaat of scheermes met meerdere mesjes kun je de controle verliezen en te veel wegscheren. Daar gaat je snor! Houd het dus bij een schaar of een single-edge scheermes als je de snor wilt trimmen. Als je twijfelt, ga dan naar een echter barber. Die kan je zeker helpen.



4. Gebruik geen bijtende gezichtsreinigingsmiddelen



Let op wanneer je gebruik maakt van bijtende reinigingsmiddelen tegen bijvoorbeeld acne. Deze middelen zorgen er vaak voor dat je snor van kleur verandert. Zorg dus dat dit niet in contact komt met je snor.



5. Raak je snor niet aan



Deze tip is voor je hele gezicht en je snor in het bijzonder. Houd je vingers van je gezicht om te voorkomen dat er te veel bacteriën op je gezicht belanden. Je lip zal gaan jeuken wanneer je je snor laat groeien, maar je moet voorkomen dat er bacteriën in je poriën komen. Hierdoor kun je last krijgen van ingegroeide haren en zal je snor er uit zien als een varkensstaart. Dus hoe verleidelijk het ook is, blijf er van af!



6. Gebruik een snorwax



Snor wax is aan te bevelen als je snor langer wordt en het de strijd gaat verliezen van de zwaartekracht. Ook als je snorharen hebt die tegendraads zijn, biedt de snor wax uitkomst. Hiermee breng je de snor in de stijl die jij wilt.



7. Laat je niet ompraten



Er zullen altijd mensen zijn die blijven zeuren over je snor. Laat je niet ompraten! Je doet dit voor het goede doel en/of omdat je het zelf leuk vindt om een snor te hebben. Zet door and be a gentleman!



8. Ga chillen met andere snordragers



Het laten groeien van een snor zal raar aanvoelen, zeker bij de eerste keer. Opmerkingen uit je omgeving kunnen je aan het twijfelen brengen. Houd vol en trek op met andere snordragers. Je zult zien hoe cool dat is. Het hebben van een snor wordt opeens normaal en je krijgt ook nog eens goede tips. Een goed gezelschap is nooit weg.



Op 29 november zal Jackz een exclusief verzorgingspakket aanbieden aan de Mr. en Mrs. Movember Run en de drager van het beste outfit! Doe dus je best om je zo goed mogelijk te verkleden!



Succes en houd vol! Was getekend, Team JACKZ.



Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.