26 movember 2016
DON’T BE A MORON.

Dames en heren, jongens en meisjes, de Movember Run Amsterdam is 'back in town'. Vorig jaar kwamen we verkleed als onze Movember superhelden. Dit jaar willen we een vleugje 'extravaganza' toevoegen en het MoCircus introduceren!

Het doel van de Movember Run van dit jaar is hetzelfde als alle voorgaande jaren: geld inzamelen voor Movember - een wereldwijde organisatie die geld inzamelt voor prostaat- en teelbalkankeronderzoek en die aandacht vraagt voor het hoge aantal zelfdodingen onder mannen.

Iedereen is welkom: professionele hardlopers die het record van 0:16:00 willen verbreken en gezelligheidsdieren die zich graag verkleden en voor het feest komen; zij die snorren laten staan, zij die dat niet doen en zij die er een creatieve oplossing voor vinden.

Kom verkleed als je favoriete circusartiest (olifanten zijn toegestaan!), en doe mee aan - wat wordt gezien als - de grappigste hardloopwedstrijd van de stad! Ontmoet ons in het Vondelpark in Amsterdam voor onze 5km hardloopwedstrijd en vraag aandacht voor en zamel geld in voor de Stichting Movember.

Waarom wacht je nog? Meld je nu aan!