Morun 2020

Movember Run

Amsterdam

Movember 25th

Hardlopen in november

November is een heerlijke maand om een stukje hard te lopen. Het is met zo'n 7 graden gemiddeld wel een stuk kouder dan oktober (gemiddeld 10,7 graden), maar met de juiste kleding is het prima vol te houden! En in het geval van de Movember Run Amsterdam betekent de juiste kleding een dikke snor en warme kleding in het thema van je favoriete snordrager. Kom dus in november hardlopen bij Movember Run Amsterdam!

Hardlopen in november met de MoRun Amsterdam

De Movember Run Amsterdam is de afsluiter van de Movember-maand, waarin duizenden heren van het mannelijk geslacht in Nederland hun snor laten staan. Hiermee willen zij aandacht vragen voor de gezondheid van de man en zamelen geld in voor Movember, dat dit geld vervolgens beschikbaar stelt aan onderzoek naar mannelijke ziektes. Denk daarbij aan teelbal- en prostaatkanker, maar ook aan psychische aandoeningen.

Door in november te gaan hardlopen bij Movember Run Amsterdam steun je dus ook Movember. Je hoeft hier slechts 5km voor hard te lopen in het Amsterdamse Vondelpark. De kosten zijn 15 euro en alle netto opbrengsten gaan direct naar Movember.

Omdat niet alle mannen hun snor willen laten staan, maar wel graag het doel van Movember willen steunen, is besloten om dit jaar het thema 'bewegen' (move) te kiezen. We hopen op die manier natuurlijk nog veel meer aandacht voor de Movember Run Amsterdam te krijgen en zullen dit jaar zeer nauw gaan samenwerken met Movember (evenals vorig jaar).

NK Hardlopen met Snor

Dit jaar is Movember Run Amsterdam bovendien een echt Nederlands Kampioenschap! We zijn namelijk het NK Hardlopen met Snor. Dat betekent niet dat je per sé een snor moet laten staan - dat zou immers oneerlijk zijn voor de vrouwelijke deelnemers - maar we vinden het wel leuk als je verkleed komt en eventueel een plaksnor wil dragen.

Denk je dat je de kou de baas kan en dat je er prachtig uit zult zien met een (plak)snor? Meld je dan aan voor de Movember Run Amsterdam!

Hardlopen in november zonder je koud te voelen

Er is toch niets zo vervelend als je koud voelen tijdens het hardlopen? Gelukkig hebben we daar ook aan gedacht! In onze Movember Run webshop vind je professionele hardloopkleding met ons prachtige Movember Run Amsterdam logo. Op die manier blijf je lekker warm tijdens de 5km hardloopwedstrijd. Leuker kunnen we het niet maken, wel warmer!