Morun 2017

Movember Run

Amsterdam

25 movember 2017

REGISTREER NU EN LOOP 5K VOOR DE GEZONDHEID VAN DE MAN!

Beste schobbejakken en scharminkels, de Movember Run Amsterdam is weer aangemeerd. Vorig jaar was ons thema ‘het circus’, dit jaar met 1e Lustrum Editie lopen we verkleed als piraten.

Het doel van de Movember Run van dit jaar is hetzelfde als alle voorgaande jaren: geld inzamelen voor Movember - een wereldwijde organisatie die geld inzamelt voor prostaat- en teelbalkankeronderzoek en die aandacht vraagt voor het hoge aantal zelfdodingen onder mannen.

Iedereen is welkom: professionele hardlopers die het record van 0:16:00 willen verbreken, wandelaars die ons doel steunen en gezelligheidsdieren die zich graag verkleden en voor het feest komen; zij die snorren laten staan, zij die dat niet doen en zij die er een creatieve oplossing voor vinden.

Kom dus verkleed als piraat (weg- en internetpiraten zijn ook welkom), en doe mee aan - wat wordt gezien als - de grappigste hardloopwedstrijd van de stad! Ontmoet ons in het Vondelpark in Amsterdam op 25 november voor onze 5km hardloopwedstrijd en zamel samen met ons geld in voor de Stichting Movember.

Mis de boot dus niet. Meld je nu aan!