Morun 2020

Movember Run

Amsterdam

Movember 25th

5 waardeloze redenen om niet mee te doen aan de MoRun

  • Geplaatst op
  • Door Bertram Welink
  • Geplaatst in tips
  • 0
5 waardeloze redenen om niet mee te doen aan de MoRun

We horen ze nog steeds, redenen om niet mee te doen aan de Movember Run Amsterdam. In deze blogpost halen we iedere reden om niet mee te doen aan de Movember Run onderuit. Gewoon, omdat ze belachelijk zijn.

1. ”Ik heb al jaren niet meer gesport”

De meest gehoorde reden om niet mee te doen. De Movember Run Amsterdam is een hardloopwedstrijd van maar 5km. Het is dus juist een hardloopwedstrijd die zeer geschikt is voor mensen die weinig hardlopen en weer in vorm willen raken.

Wil je echt niet hardlopen? Meld je dan aan als vrijwilliger.2. “Ik ben geen man”

Dat was zo’n 40% van de deelnemers van afgelopen jaar ook niet. We vinden het juist superleuk wanneer ook vrouwen deelnemen aan de Movember Run. Op die manier lopen we samen voor een betere gezondheid van de man.3. “Ik heb helemaal geen snor”

Dat geeft helemaal niets. Zelfs als je geen snor kunt laten groeien, mag je meedoen. Wel vinden we het leuk als je een alternatief verzint; bijvoorbeeld een t-shirt met een grote snor erop, of gewoon een plaksnor.4. “Ik wil mijn baard niet afscheren”

Natuurlijk wil je dat niet! Zeker als je al jaren bezig bent om je baard te laten groeien. Kom dus gewoon lekker meerennen. We vinden een baard ook wel een beetje een uitgegroeide snor ;-)5. “Ik ben dan bij de vriend van de zus van mijn tante”…Gewoon komen dus…

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel want de Movember Run vindt aankomende zondag al plaats!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.