Morun 2020

Movember Run

Amsterdam

Movember 25th

Bereid je voor op zondag met deze verkleedtips

  • Geplaatst op
  • Door Bertram Welink
  • Geplaatst in tips
  • 0
Bereid je voor op zondag met deze verkleedtips

Traditiegetrouw komen veel MoRunners verkleed naar de Movember Run Amsterdam. Om deze fanatieke hardlopers goed voor te bereiden op deze nu al epische hardloopwedstrijd, heeft onze partner PartyHouse enkele verkleedtips samengesteld. Je leest ze in deze blogpost.

Verkleedtips voor mannen



Kom je graag verkleed aan de start, maar heb je even wat inspiratie nodig? Met deze tips gaat dat helemaal goedkomen.



Tashtastic





Beschreven als hét snorrenpak voor Movember! Hiermee ga je zeker het NK Hardlopen met Snor winnen (of je krijgt in ieder geval veel bekijks). Bekijk deze set.



Morphsuit Gangster





Als je trots bent op je snor – en wat minder op de rest van je gezicht – dan is dit hét pak voor jou! Dit pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en 2XL. Kom in stijl. Bekijk deze set.



Deluxe Batman adult





Niemand is zo cool als Batman – hoewel Spiderman en Superman dat zullen betwisten. Kan jij de wedstrijd ook winnen zonder Robin en zonder Batmobiel? Laat het maar eens zien! Bekijk deze set.



Verkleedtips voor vrouwen



Als je denkt dat alleen mannen zich voor Movember kunnen verkleden, dan heb je het helemaal mis! Met deze outfits is onze MoBro hero zeker niet de enige superheld.



American Hero Kit





Deze Amerikaanse superheldin is zo uit een stripboek gestapt. De Marvel accessoire set bestaat uit een bustier met sterren, arm manchetten, een choker met een ster en bijpassende oogmasker (de tutu wordt niet meegeleverd). We raden je alleen wel aan om ander schoeisel te dragen. Een paar All Stars wellicht? Bekijk deze set.



Marvelous Mime





Pak een stokbrood en doe net alsof je vastzit in een gesloten kartonnen doos. Yes, je bent een echte mimespeler. De Marvelous Mime bestaat uit een Elasthaan Catsuit met bretels, top, gestreepte sjaal en pailletten baret. Kunnen mimespelers ook hardlopen? Laat het maar eens zien! Bekijk deze set.



Maskers, beenwarmers en accessoires



Ben je op zoek naar een Cat woman masker, beenwarmers in regenboogkleuren of Sprookjes Vlinder Vleugels? Ook die vind je in de webshop.



Bezoek PartyHouse met 10% korting



Heb je in deze blogpost nog niet kunnen vinden wat je zocht? Bezoek dan de webshop van PartyHouse of bezoek ze aan de Rozengracht 92 in Amsterdam. Deelnemers aan de Movember Run Amsterdam krijgen bovendien 10% korting aan de Rozengracht 92 op vertoon van hun inschrijving.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.