Morun 2020

Movember Run

Amsterdam

Movember 25th

Gratis dagentree Wellnessresort De Vernieuwde Zwaluwhoeve voor deelnemers Movember Run

Gratis dagentree Wellnessresort De Vernieuwde Zwaluwhoeve voor deelnemers Movember Run

We zijn nog niet eens begonnen met hardlopen en nu gaan we je al vertellen dat je moet uitrusten. Je gelooft het niet! Toch is het waar, want De Vernieuwde Zwaluwhoeve biedt je een gratis dagentree cadeau wanneer je deelneemt aan de Movember Run Amsterdam! Daarmee verdien je je inschrijving dus dubbel en dwars terug.

Mannen meer in beweging brengen, dat is het doel van MOVE, een nieuw gezondheidsinitiatief van de Movember Foundation. Want drie keer per week dertig minuten bewegen heeft al een aanzienlijke positieve invloed op je gezondheid. Daar staan wij als organisatie van de Movember Run Amsterdam natuurlijk pal achter en daarom zijn we dit jaar één van de belangrijkste Movember events van Nederland.

Maar na inspanning komt ontspanning. Daar weten ze bij De Vernieuwde Zwaluwhoeve weer alles van af. Daarom hebben we de handen ineen geslagen. Wie had gedacht dat ze zelfs op de Veluwe van onze Movember Run hadden gehoord?

Bij De Vernieuwde Zwaluwhoeve hebben ze sauna’s, bubbelbaden, relaxstoelen, massages en een eet- en drinkgelegenheid.Ideaal dus na je inspanning bij de Movember Run Amsterdam! En het leuke is dat deelnemers van de Movember Run Amsterdam een dagentree ter waarde van €32,50 geheel gratis krijgen, zonder enige verdere verplichting.

Als je meer wil weten, bezoek dan de website van De Vernieuwde Zwaluwhoeve of schrijf je direct in voor de Movember Run Amsterdam. Je ontvangt de gratis dagentree dan samen met je startnummer voor de Movember Run Amsterdam.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.